Medialle

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry on amisten itsensä perustama ja omistama etu-, palvelu- ja harrastejärjestö ammatillisella toisella asteella.

OSKU on uskonnollisesti sekä puolue- ja ammattiyhdistyspoliittisesti sitoutumaton opiskelija- ja nuorisojärjestö, jossa ammattiin opiskelevat itse tekevät toiminnan ja päätökset. OSKU on perustettu vuonna 2001, mutta järjestön syntyhistoria nojaa yli 100-vuotiaaseen opiskelijatoiminnan perinteeseen erityisesti kaupan, tekniikan ja terveydenhuoltoalan oppilaitoksissa.

Me haluamme kaikella toiminnallamme vaikuttaa siihen, että ammattiin opiskelevilla olisi hyvä olla.

Ota yhteyttä

Oletko tekemässä juttua ammattiin opiskelevien elämään tai arkeen liittyvästä teemasta? OSKU vastaa mielellään kaikkiin ammattiin opiskeleviin liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.  Ota meihin yhteyttä – autamme mielellämme!

Ota yhteyttä:

Amista haastateltavaksi?

Etsitkö ammattiin opiskelevaa haastateltavaksi? Autamme mielellämme sopivan amishaastateltavien etsinnässä joko tapahtumiemme yhteydessä tai muutenkin. Haastattelupyyntöihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä pääsihteeriimme (yhteystiedot yllä).

Kannanotot

Tästä löydät OSKUn uusimmat kannanotot.

Onnellisten amisten puolesta – amisten hallitusohjelmatavoitteisiin 2019-2023 voit tutustua täältä.

AMIS-tutkimus

OSKU on tutkinut amisten arvoja ja asenteita jo vuodesta 2009 lähtien AMIS-tutkimuksellaan – toimien tässä edelläkävijänä. Vuonna 2018 julkaistiin järjestyksessään jo viides AMIS-tutkimus. Pääset tutustumaan AMIS-tutkimukseen tarkemmin klikkaamalla tätä linkkiä.

Pressikuvat ja logot

Pressikuvia voi käyttää vapaasti Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:stä tai kyseessä olevista henkilöistä kertovien juttujen yhteydessä.

OSKUn logot:

Värillinen, musta teksti

Värillinen, valkoinen teksti

Mustaharmaa

Valkoinen

Pressikuvat

Kuva: Pääsihteeri Juuso Luomala, pj. Jessica Makkonen ja vpj. Iivari Korkala

Kuva: Puheenjohtaja Jessica Makkonen

Kuva: Varapuheenjohtaja Iivari Korkala

Kuva: Pääsihteeri Juuso Luomala

Kuvat ottanut: Saga Sucksdorff

Sosiaalinen media

@osku_ry
@amis_osku
@osku_ry
@osku_ry