AMIS-opiskelijakortti

Tilaa omasi ja­ ota edut haltuusi!

 

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry on amisten itsensä perustama ja omistama valtakunnallisesti toimiva opiskelijaliitto, jonka jäsenenä pääset osaksi Suomen parasta amisyhteisöä ja alat viettää astetta edullisempaa opiskelijaelämää. Jäsenenä saat virallisen AMIS-opiskelijakortin, jolla todistat opiskelijastatuksesi niin joukkoliikenteessä kuin kaupoissa ja kahviloissakin. OSKUn opiskelijakortti toimii avaimena lukemattomiin etuihin ja alennuksiin. Tutustu tarkemmin huikeisiin jäsenetuihin!

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n AMIS-opiskelijakortti on henkilökohtainen jäsenkorttisi, jonka kelpoisuus uusitaan vuosittain lukuvuositarralla. OSKUn opiskelijakortin hinta on 16 euroa per vuosi.

TILAA OPISKELIJAKORTTI >

Jäseneksi liittyminen

Tutustu jäsenehtoihimme ja liittymisohjeisiin huolellisesti ennen kuin alat täyttää liittymislomaketta! Liittymislomakkeen liitteiksi tarvitset seuraavat tiedostot joko PDF- tai JPEG-muodossa:

Opiskelutodistus

Saat opiskelutodistuksen oman oppilaitoksesi opintotoimistolta tai opinto-ohjaajaltasi. Todistuksesta käy ilmi, että olet läsnä oleva opiskelija kuluvana lukuvuotena ja siihen on merkitty arvioitu valmistumisaikasi. Voit pyytää opintotoimistoa lähettämään opiskelutodistuksen suoraan sähköpostiisi! Opiskelijatodistukseksi kelpaa vaihtoehtoisesti myös kuva kansliasta saatavasta opiskelutodistuksesta tai kuvankaappaus opiskelijaintrasi (esimerkiksi Wilman/Helmin) etusivulta, jossa näkyy oma nimesi.

Huomioithan, että oppilaitoksen antama hyväksymistodistus (joka osoittaa, että sinut on hyväksytty oppilaitoksen opiskelijaksi) ei kelpaa opiskelutodistuksena!

Kasvokuva

Kuvan tulee olla suoraan edestä otettu passikuvamainen kasvokuva. Kuva on lisäksi rajattava niin, että kasvot ja pää näkyvät kuvassa kokonaan. Kaikki kuvat tarkistetaan ennen korttien valmistusta. Puutteelliset kuvat aiheuttavat viivästyksiä korttien toimitukseen – noudatathan siis kuvaohjeita tarkasti!

Kuvaohjeet

Puutteellinen opiskelijakorttikuva on yleisin viivästyksiä aiheuttava syy opiskelijakorttien toimituksissa. Seuraavia ohjeita noudattamalla varmistat, ettei uuden opiskelijakorttisi toimitus viivästy kuvan takia. Opiskelijakortti on henkilökohtainen ja sen omistajan tulee olla kuvasta helposti tunnistettavissa. Kuvaksi kelpaavat sekä passikuvat että koulukuvat sellaisinaan (sähköisessä muodossa). Kuva voi olla myös itse otettu, kunhan se täyttää seuraavat kriteerit:

  • Kuvan tulee olla suoraan edestäpäin otettu passikuvamainen kasvokuva
  • Kuvan taustan tulee olla valkoinen tai vaalea
  • Kasvojen tulee olla keskellä kuvaa, sekä kasvot että pää tulee olla kuvassa kokonaan
  • Kuvassa ei saa olla käytetty päähinettä tai tummennettuja laseja
  • Asusteet tai hiukset eivät saa peittää kasvoja
  • Kuvassa ei saa olla muita henkilöitä

Omistatko jo OSKU- tai AMIS-opiskelijakortin ja haluat päivittää jäsenyyden sekä tilata uusimman lukuvuositarran? Olethan yhteyttä jäsenpalveluumme!

OSKU-opiskelijakortti muuttui AMIS-opiskelijakortiksi elokuussa 2017. OSKU- ja AMIS-opiskelijakortit ovat aluksi käytössä rinnakkain.