Jäsenedut

Opiskelijakorttiedut – elä astetta edullisemmin

OSKUn oma AMIS-opiskelijakortti on järkevä hankinta myös tulevia säästöjä ajatellen. Tarjoamme yleisten opiskelijaetujen lisäksi yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa jäsenillemme runsain mitoin erilaisia rahanarvoisia etuja ja alennuksia, jotka tekevät opiskelijaelämästä mukavan edullista. Pääset hyödyntämään etuja, kun sinulla on AMIS-opiskelijakortti ja siinä voimassa oleva lukuvuositarra.

Säästölippu on kaikille edullisin lippu junamatkustamiseen. Opiskelijoille peruslipusta 30 % alennusta.


 

Opiskelija-alennuksen saa AMIS-opiskelijakortilla, johon on painettu Matkahuollon liikemerkki.


AMIS-opiskelijakortilla 50 prosentin opiskelija-alennus Helsingin seudun joukkoliikenteessä.


AMIS-opiskelijakortti on myös virallinen Eurooppalainen nuorisokortti! AMIS-opiskelijakortin haltijoilla on Eurooppalaisen nuorisokortin tarjoamana käytössään yli 60 000 etua yhteensä 36 Euroopan maassa. Lisätietoa nuorisokortista ja sen tarjoamista eduista Suomessa ja Euroopassa löydät klikkaamalla tästä!


Huippuluokan työvaatteet 30 % alennuksella HEJCOlta.


Fortumin opiskelijasähkösopimuksella 25 % alennusta perusmaksusta, Fortum OmavastuuPlus-vakuutusetu ja kaupan päälle tyylikäs Bluebiit 2500 -varalaturi!


15 prosentin alennus valmistujaislakeista AMIS-opiskelijakortilla. Nettikaupassa toimivan alennuskoodin saat OSKUn jäsenpalvelusta.


Alennusta polttoaineista.


Reilut alennukset Pop Median lehdistä: Episodi, Inferno, Rumba, Soundi ja Hifimaailma.


Apua amiselämän kysymyksiin ja pulmatilanteisiin

Jäsenenä tuet OSKUn tekemää vaikuttamistyötä. Paiskimme hartiavoimin töitä sen eteen, että jokaisen amiksen olisi mahdollisimman hyvä olla ja opiskella. Jäsenenä asiantuntijamme ovat käytettävissäsi erilaisissa amiselämään liittyvissä kysymyksissä tai opinnoissa vastaantulevissa pulmatilanteissa.

Elämyksiä ja kokemuksia

Jäsenenä osallistut OSKUn tapahtumille muita edullisemmin. Halutessasi voit hypätä myös mukaan OSKUn aktiivitoimintaan. OSKUn toimintaan osallistuminen tuo mukanaan huippuja uusia tyyppejä, unohtumattomia hetkiä ja erilaisia kokemuksia! Lue lisää aktiivitoiminnastamme täältä (LINKKI aktiivitoimintaa esittelevään kappaleeseen!).

Jäsenetujen hankinta AMIS-opiskelijakortille

AMIS-opiskelijakorttiedut ovat jo nyt moninaiset sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Jokainen henkilöjäsen tai opiskelijakunta voi hankkia myös lisää jäsenetuja. Etujen hankkimisesta maksetaan pieni korvaus: viisi paikallista/alueellista etua = 50 €, viisi valtakunnallista etua = 100 € (eri yrityksistä).

Korvauksen saa, kun alennus on vähintään 10 % normaalihinnoista. Korvauksia ei makseta alle viidestä edusta, mutta voit ilmoittaa uusista eduista meille sitä mukaa kun saat niitä hankittua.

Edut ilmoitetaan OSKUn toimistolle pääsihteerille. Etua mainostetaan tällä sivulla (Jäsenedut). Mikäli yritys haluaa mainostaa etua laajemmin, mahdollisuuksia voi tiedustella tarkemmin pääsihteeriltä.