Jäsenedut

Opiskelijakorttiedut – elä astetta edullisemmin

OSKUn oma AMIS-opiskelijakortti on järkevä hankinta myös tulevia säästöjä ajatellen. Tarjoamme yleisten opiskelijaetujen lisäksi yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa jäsenillemme runsain mitoin erilaisia rahanarvoisia etuja ja alennuksia, jotka tekevät opiskelijaelämästä mukavan edullista. Pääset hyödyntämään etuja, kun sinulla on AMIS-opiskelijakortti ja siinä voimassa oleva lukuvuositarra. Huomioithan, että osa jäseneduista on vain sinikeltaisten AMIS-opiskelijakorttien haltijoille. Lisätietoja löydät jäsenyysehdoistamme.


Pivon digitaalisella opiskelijakortilla valtakunnalliset ja paikalliset opiskelijaedut ovat aina taskussasi – esimerkiksi siis VR:n, Matkahuollon ja HSL:n opiskelija-alennukset sekä huikea määrä Pivon paikallisia etuja! Katso, miten saat kortin käyttöösi täältä.


Säästölippu on kaikille edullisin lippu junamatkustamiseen. Opiskelijoille peruslipusta 30 % alennusta.


 

Opiskelija-alennuksen saa AMIS-opiskelijakortilla, johon on painettu Matkahuollon liikemerkki.


AMIS-opiskelijakortilla opiskelijahintaiset kausiliput valitsemillasi vyöhykkeillä Helsingin seudun joukkoliikenteessä. Alennus on 45 prosenttia vastaavan aikuisten kausilipun hinnasta.


AMIS-opiskelijakortti on myös virallinen Eurooppalainen nuorisokortti! AMIS-opiskelijakortin haltijoilla on Eurooppalaisen nuorisokortin tarjoamana käytössään yli 60 000 etua yhteensä 36 Euroopan maassa. Lisätietoa nuorisokortista ja sen tarjoamista eduista Suomessa ja Euroopassa löydät klikkaamalla tästä!


Huippuluokan työvaatteet 30 % alennuksella HEJCOlta.


Opiskelijan sähkösopimus Vakio S opiskelijahintaan!
Hiilidioksiditonta sähköä yksiöön tai alle 44 m2 kerrostalohuoneistoon 13 €/kk (norm. 14 €/kk).
Max 2000 kWh/vuosi.


15 prosentin alennus valmistujaislakeista AMIS-opiskelijakortilla. Nettikaupassa toimivan alennuskoodin saat OSKUn jäsenpalvelusta.


Alennusta polttoaineista.


 

 

 

AMIS-opiskelijakortilla sinulla on käytettävissä myös Opiskelijan Tampereen neuvottelemat lukuisat edut Pirkanmaalla. Edut löytyvät osoitteesta opiskelijantampere.fi sekä Pivon mobiiliopiskelijakortista.


Apua amiselämän kysymyksiin ja pulmatilanteisiin

Jäsenenä tuet OSKUn tekemää vaikuttamistyötä. Paiskimme hartiavoimin töitä sen eteen, että jokaisen amiksen olisi mahdollisimman hyvä olla ja opiskella. Jäsenenä asiantuntijamme ovat käytettävissäsi erilaisissa amiselämään liittyvissä kysymyksissä tai opinnoissa vastaantulevissa pulmatilanteissa.


Elämyksiä ja kokemuksia

Jäsenenä osallistut OSKUn tapahtumille muita edullisemmin. Halutessasi voit hypätä myös mukaan OSKUn aktiivitoimintaan. OSKUn toimintaan osallistuminen tuo mukanaan huippuja uusia tyyppejä, unohtumattomia hetkiä ja erilaisia kokemuksia! Lue lisää aktiivitoiminnastamme täältä.