OSKU-opiskelijakortti on nyt AMIS-opiskelijakortti


Ammattiin opiskelevien valtakunnallisen opiskelijajärjestön, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n opiskelijakortti on uudistunut. Aiemmin OSKU-opiskelijakorttina tunnettu kortti sai kesän aikana uuden ulkoasun ja tunnetaan nyt nimellä AMIS-opiskelijakortti.

Kortin ulkoasun ja nimen muutos ei vaikuta millään tavalla kortin hyödyntämiseen. OSKU ry:n jäsenyyden ja samalla AMIS-opiskelijakortin hinta on jatkossakin 16 euroa lukuvuodessa. Myös kortilla saatavat jäsenedut ovat samat kuin ennenkin. AMIS-opiskelijakortilla saa alennusta muun muassa VR:n ja Matkahuollon matkalipuista, ST1:n polttoaineesta ja Fortumin sähkösopimuksista.

Pääkaupunkiseudulla AMIS-opiskelijakortti on ainoa ammattiin opiskelevien opiskelijakortti, jonka näyttämällä saa automaattisesti opiskelija-alennuksen HSL:n matkakortilleen. AMIS-opiskelijakortti on OSKU-opiskelijakortin tavoin myös kansainvälinen EYCA-nuorisokortti, jolla saa etuja ympäri Euroopan.

OSKUn uudet jäsenet saavat automaattisesti kortin uudella ulkoasulla ja nimellä. Mikäli vanhanmallisen korttinsa haluaa päivittää uuteen ulkoasuun, löytyvät lisätiedot osoitteesta www.osku.info/opiskelijakortti. Uuden lukuvuositarran voi halutessaan tilata myös vanhanmalliseen opiskelijakorttiin. Opiskelijaedut ovat samat molemmilla korteilla.

– Siirtymävaiheessa vanhat siniset ja vihreät OSKU-opiskelijakortit pysyvät siis edelleen käytössä uuden AMIS-opiskelijakortin rinnalla, selvittää OSKU ry:n puheenjohtaja Eini Järvi.

AMIS-opiskelijakortti lanseerataan yhtä aikaa uuden AMK-opiskelijakortin kanssa, joka on suunnattu ammattikorkeakoulujen opiskelijoille. Kumpaakin korttia kehittävät opiskelijat itse.

– Kaiken OSKUn toiminnan ytimessä on sitoutumattomuus ja se, että amikset itse tekevät päätökset ja toiminnan. Siksi on luonnollista, että myös opiskelijakortti ja sen edut tulevat amiksilta amiksille, Järvi kertoo.

Lisätietoja:

Eini Järvi
puheenjohtaja, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry
044 977 6356

Elina Hannila
toimistosihteeri, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry
045 1377 507