Tuhansia uusia opiskelijaetuja Pivoon syksyn aikana

Meillä on mainioita uutisia jäsenillemme ja jäseniksemme mieliville: meilläkin käytössä oleva mobiiliopiskelijakortti Pivo ja mahtavia opiskelijaetuja ympäri Suomen tarjoava Slice ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Slicen TUHANNET EDUT löytyvät pian myös Pivosta!

Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että sini-keltaisen AMIS-opiskelijakortin hankkivat jäsenemme saavat pian käyttöönsä Pivon mobiiliopiskelijakortin kautta Suomen parhaat paikalliset ja valtakunnalliset opiskelijaedut niin etujen lukumäärässä kuin niiden rahallisessa arvossa mitattuna.

Uudet edut tulevat Pivoon syksyn aikana. Edut sisältävät runsaasti sekä paikallisia että valtakunnallisia etuja, ja Slicen kautta opiskelijaetuja tarjoavia yrityksiä onkin jo tuhansia. Uusia yrityksiä lähtee mukaan ja etujen määrä kasvaa jatkuvasti – tällä hetkellä keskimäärin sadan yrityksen kuukausitahdilla. Katukuvassa opiskelija tunnistaa etuja tarjoavat yritykset sinisestä Slice-tarrasta.

Mikä mainio syy liittyä jäseneksemme nyt heti ja tilata oma opiskelijakortti!

Jos taas olet jo ollut jäsenemme jo viime lukuvuodella, olet saanut viime viikolla sähköpostiisi ohjeet jäsenyyden uusimiseen ja uuden lukuvuositarran tilaamiseen! Pulmatilanteissa ole yhteydessä jäsenpalveluumme.

Lisätietoja: