Tulevat tapahtumat

OSKUn tulevat tapahtumat

OSKU järjestää monenlaisia tapahtumia jäsenistölleen sekä kaikille amiksille ympäri Suomea ja aika ajoin Suomen ulkopuolellakin. Haluamme tarjota amiksille niin huvituksia kuin myös tarpeellista asiaohjelmaa. Olemme vuosittain mukana myös monilla messuilla ja teemme yhteistyötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa taataksemme jäsenillemme esimerkiksi halvemmat osallistumismaksut opiskelijatapahtumiin.

Tsekkaa alta, missä voit törmätä meihin seuraavaksi!


AMIS-aamiainen 18.3. Helsingissä
:
AMIS-aamiainen on eduskuntavaaliehdokkaille suunnattu kutsuvierastilaisuus. Tilaisuudessa tarjoillaan aamiaisen lisäksi tuoretta tietoa ammattiin opiskelevien arvoista, asenteista ja kokemuksista sekä esitellään Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n eduskuntavaalitavoitteista.

OsCon – opiskelijakuntapäivät 19.-21.3. Helsingissä:
OsCon on loppuunvarattu! Voit ilmoittautua tapahtuman jonotuslistalle. Mikäli paikkoja vapautuu, ilmoitamme siitä jonotuslistalla oleville :). Tapahtuma on suunnattu opiskelijakuntatoimijoille ja toiminnasta kiinnostuneille.

NUORI2019 – Allianssin valtakunnalliset nuorisotyöpäivät Turussa:
OSKUn ohjelmaosuus tapahtuman ohjelmistossa keskiviikkona 27.3.2019. Lisätietoja täältä.

SakuStars 9.-10.4.2019 Sastamalassa:
OSKUlaiset ovat mukana tapahtumassa omalla esittelypisteellä. Lisätietoja täältä.

OsGuru-päivät 11.-12.5.2019:
Tapahtuma on suunnattu OSKUn vapaaehtoisille. Lisätietoja tulossa keväällä!

OSKU menossa mukana SakuGAMESeilla 15.5. Tampereella.
Lisätietoja täältä.

OsCamp XVIII 1.8.-4.8.2019:
Tapahtuma on suunnattu OSKUn vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille sekä vanhoille vapaaehtoistoimijoille. Lisätietoja tulossa keväällä!