Tulevat tapahtumat

OsCon2020 Naantalissa 14.-16.2.2020

OSKUn tulevat tapahtumat

OSKU järjestää monenlaisia tapahtumia jäsenistölleen sekä kaikille amiksille ympäri Suomea ja aika ajoin Suomen ulkopuolellakin. Haluamme tarjota amiksille niin huvituksia kuin myös tarpeellista asiaohjelmaa. Olemme vuosittain mukana myös monilla messuilla ja teemme yhteistyötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa taataksemme jäsenillemme esimerkiksi halvemmat osallistumismaksut opiskelijatapahtumiin.

Tsekkaa alta, missä voit törmätä meihin seuraavaksi!

OSKU mukana Opopäivillä 6.-8.2.2020, Tampere

Valtakunnalliset Opopäivät ovat ohjausalan ammattilaisten vuosittainen koulutustapahtuma. Teemoina ovat opinto-ohjaajien hyvinvointi, kestävä kehitys koulutuksessa sekä teknologia ja kansainvälisyys. Opopäivät ovat oiva tilaisuus tavata uusia kollegoita ympäri Suomea eri oppilaitoksista, verkostoitua, virkistäytyä ja osallistua iloisiin iltaohjelmiin.

Lue lisää Opopäivistä tästä!

OsCon-opiskelijakuntapäivät 14.-16.2.2020, Naantali

Mietityttääkö amisopetuksen muutokset? Onko yhteishenki koulussasi hukassa? Pohditko, mitä hyötyä puurtamisesta opintojen ohella edes on? Haluatko jakaa ideoitasi ja oppia samalla muilta? Tule OsConeille ja anna ajatuksen virrata ja ideoiden lentää!

OsCon opiskelijakuntapäivillä pääset kouluttautumaan, verkostoitumaan, viihtymään sekä osallistumaan OsCup opiskelijakuntaolympialaisiin. Nähdään OsConeilla!

Lue lisää OsConeista tästä linkistä. Linkin kautta löydät myös ilmoittautumisen, joka sulkeutuu 31.1.2020.

Valtakunnalliset AMIS-päivät 11.-13.3.2020, Ylöjärvi

Tule pitämään hauskaa, tapahtuma on kaikille amiksille avoin! Lisätietoja AMIS-päivistä tulee myöhemmin, ole tarkkana!

OSKU mukana Taitaja2020-kilpailussa 12.-14.5.2020, Jyväskylä

Ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpailuvuonna 21 vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevat nuoret kilpailevat oman alansa Suomen mestaruuksista. Tänä vuonna Taitaja järjestetään Jyväskylässä, messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa.

Oskulainen, tule näyttämään taitosi! Lue lisää Taitaja2020.

OsCon-opiskelijakuntapäivät 25.-27.9.2020, Rautalampi

OsConeja vietetään onneksi myös syksyllä. Tule mukaan jakamaan ideoitasi ja oppimaan muilta! Annetaan ajatuksen virrata ja ideoiden lentää!

OsCon opiskelijakuntapäivillä pääset kouluttautumaan, verkostoitumaan, viihtymään ja osallistumaan OsCup opiskelijakuntaolympialaisiin. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin. Nähdään OsConeilla!