Tulevat tapahtumat

AMIS-päivät 11.-13.3.2020.

OSKUn tulevat tapahtumat

OSKU järjestää monenlaisia tapahtumia jäsenistölleen sekä kaikille amiksille ympäri Suomea ja aika ajoin Suomen ulkopuolellakin. Haluamme tarjota amiksille niin huvituksia kuin myös tarpeellista asiaohjelmaa. Olemme vuosittain mukana myös monilla messuilla ja teemme yhteistyötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa taataksemme jäsenillemme esimerkiksi halvemmat osallistumismaksut opiskelijatapahtumiin.

Tsekkaa alta, missä voit törmätä meihin seuraavaksi!

OsCon-opiskelijakuntapäivät 14.-16.2.2020, Naantali

Mietityttääkö amisopetuksen muutokset? Onko yhteishenki koulussasi hukassa? Pohditko, mitä hyötyä puurtamisesta opintojen ohella edes on? Haluatko jakaa ideoitasi ja oppia samalla muilta? Tule OsConeille ja anna ajatuksen virrata ja ideoiden lentää!

OsCon opiskelijakuntapäivillä pääset kouluttautumaan, verkostoitumaan, viihtymään sekä osallistumaan OsCup opiskelijakuntaolympialaisiin. Nähdään OsConeilla!

Lue lisää OsConeista tästä linkistä. Linkin kautta löydät myös ilmoittautumisen, joka sulkeutuu 31.1.2020.

Valtakunnalliset AMIS-päivät 11.-13.3.2020, Ylöjärvi

Haluatko viettää aikaa huipussa OSKUlaisten jengissä? Kiinnostaako sinua tavata amiksia ympäri Suomen? AMIS-päivät tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua ja kehittyä osana amis-yhteisöä, hauskanpitoa unohtamatta! Maaliskuussa AMIS-päivillä amikset ympäri Suomen pääsevät osallistumaan OSKUn huikeaan uuteen tapahtumaan, joka sisältää paljon siistiä tekemistä opiskeluarkea piristämään.

AMIS-päivät tuoreena tapahtumakonseptina tuovat jokaiselle riviamiksellekin mahdollisuuden päästä luomaan verkostoja valtakunnallisesti sekä tutustumaan OSKUn toimintaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tule pitämään hauskaa, tapahtuma on kaikille amiksille avoin! Ilmoittautuminen on auki 29.2.2020 asti osoitteessa http://bit.ly/AMIS-paivat2020 

OSKU mukana Taitaja2020-kilpailussa 12.-14.5.2020, Jyväskylä

Ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpailuvuonna 21 vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevat nuoret kilpailevat oman alansa Suomen mestaruuksista. Tänä vuonna Taitaja järjestetään Jyväskylässä, messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa.

Oskulainen, tule näyttämään taitosi! Lue lisää Taitaja2020.

OsCon-opiskelijakuntapäivät 25.-27.9.2020, Rautalampi

OsConeja vietetään onneksi myös syksyllä. Tule mukaan jakamaan ideoitasi ja oppimaan muilta! Annetaan ajatuksen virrata ja ideoiden lentää!

OsCon opiskelijakuntapäivillä pääset kouluttautumaan, verkostoitumaan, viihtymään ja osallistumaan OsCup opiskelijakuntaolympialaisiin. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin. Nähdään OsConeilla!