Tulevat tapahtumat

OSKUn tulevat tapahtumat

OSKU järjestää monenlaisia tapahtumia jäsenistölleen sekä kaikille amiksille ympäri Suomea ja aika ajoin Suomen ulkopuolellakin. Haluamme tarjota amiksille niin huvituksia kuin myös tarpeellista asiaohjelmaa. Olemme vuosittain mukana myös monilla messuilla ja teemme yhteistyötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa taataksemme jäsenillemme esimerkiksi halvemmat osallistumismaksut opiskelijatapahtumiin.

Tsekkaa alta, missä voit törmätä meihin seuraavaksi!

OSKU RoadShow -kiertue 13.8.-25.10.2019, koko Suomi
OSKU valloittaa Suomen amikset! OSKUlaiset toimijat lähtevät kiertueelle levittämään OSKUn ilosanomaa ja amisylpeyttä. Seuraa meidän somea ja tiedät, missä voit bongata meidät seuraavaksi! Kiertueen vierailukohteissa on mahdollisuus tilata AMIS-opiskelijakortti sekä kuulla OSKUn toiminnasta lisää.

Amisten eduskuntavierailu 18.9.2019, Helsinki:
Mainio tilaisuus päästä tutustumaan eduskuntataloon, kurkkaamaan kansanedustajan arkeen sekä syventymään siihen, miten lait syntyvät! Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan!

OsCon-opiskelijakuntapäivät 27.-29.9., Utajärvi:
Syksyn OsCon-opiskelijakuntapäivillä pohditaan opiskelijoiden hyvinvointia monesta eri näkökulmasta. Hauskojen työpajojen lisäksi OsConeilla pääsee verkostoitumaan ympäri Suomea tulleiden amisten kanssa sekä tietty kisaamaan OsCup-kisoissa maineesta, kunniasta sekä tietysti kiiltävästä pokaalista! Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan!

Liittokokous 14.-16.11.2019, Iitti:
Tapahtumista jaloin ja uljain – sääntömääräinen liittokokous on jokavuotiseen tapaan marraskuussa! Liittokokouksessa päätetään OSKUn seuraavan vuoden toiminnasta ja taloudesta, linjataan amisten mielipiteistä ja kannoista eri asioihin sekä valitaan OSKUlle seuraavalle vuodelle puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja liittohallitus. Oiva paikka vaikuttaa, ottaa kantaa – sekä toki myös pitää hauskaa hyvässä seurassa! Liittokokous on suunnattu kaikille OSKUn henkilöjäsenille ja jäsenopiskelijakuntien edustajille – meillähän päätöksentekoon nimittäin vaikuttavat vain amikset itse. Lisätietoja tulossa syksyllä.

OsGuru-päivät 16.-17.11.2019, Kouvola:
Ne kaikki hyvät tyypit yhdessä paikassa – eli OSKUn perinteiset OsGuru-päivät! <3 Perinteitä, yhdessäoloa sekä ikimuistoista ohjelmaa. Tapahtuma on suunnattu OSKUn omille vapaaehtoistoimijoille.